فسخ نکاح به درخواست زوج بابت تدلیس، به نتیجه میرسد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۳۱ #73663804

زوج دادخواست فسخ نکاح داده با این وصف که من ازدواج قبلیمو ازش مخفی کردم. در صورتی که از عقد طلاق گرفته بودم و باکره بودم و هستم و با مجوز دادگاه شناسنامه عوض کردم و اصلا مخفی کاری ای در کار نبوده
نکته: دادخواست فسخ نکاحش بعد از اجرا گذاشتن مهریه توسط من بوده
پریروز جلسه شهادت شهود بود، دوستان مشترکمون اومدن و شهادت دادن که همسر من ازدواج قبلی منو می دونسته
لطفا راهنمایی کنید که طبق تجربیات شما وکلا و کارشناسان در پرونده های مشابه؛ رای دادگاه چه خواهد بود؟

مشاوره حقوقی فسخ نکاح
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با توجه به اظهارات شما و استماع شهادت شهود به نظر دعوای طرح شده رد میشود

مخاطب عزیز

فسخ نکاح را دادگاهها معمولا سریع اقدام نمی کنند و معمولا رد میشود بخصوص اینکه باید فورا اقدام می کرد و حذف واقعه ازدواج قبلی قانونی بوده است

به احتمال زیاد شکایت ایشان رد میشود .

باسلام واحترام
نظربه توضیحات شما که ابتدادادخواست مطالبه مهریه داده اید وسپس همسرتان دادخواست فسخ نکاح به دلیل تدلیس کرده که مبرهن فوری بودن نیست وشهادت دوستان مشترک که ایشان خبرداشته وسایرقراین ،تدلیس بنظرقابل تحقق نمیباشد

بنا به دلایل ذیل دعوی همسرتان رد خواهد شد
اولا: فسخ نکاح فوری است یعنی چنانچه متوجه ازدواج قبلی شما شده بود بایستی فورا اقدام نمی نمود نه اینکه بجهت دفاع از در مقابل مطالبه مهر از جانب شما اقدام به مقابله به مثل نماید .
ثانیا :در مواردی که قانون اجازه پاک کردن اسم زوج سابق از شناسنامه را داده است این مورد حتی درصورت عدم اطلاع زوج نیز نمیتواند از مصادیق تدلیس باشد.
ثالثا : بجهت تحقق تدلیس علاوه بر موارد فوق، صرف مخفی نمودن صفت کفایت نمیکند بلکه این صفت بایستی از صفات مهمه ازدواج باشد . یعنی چنانچه همسرتان علم به چنین موضوعی داشت با شما ازدواج نمیکرد.

صدور رای به فسخ نکاح بعید است .