آیا دادخواست هایم سند رو باطل میکنند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۵۱۹ #73660620

سلام خسته نباشی

من چند وقت پیش ودیعه خونم رو به نام خانمم زدم که حدود سی میلیون میباشد پس از چند روز مرا با تهدید از خانه بیرون کردن که دارای دو فرزند ۶و۳ ساله هستم.پس از یک هفته صحبت کردن همسرم قبول کرد به خانه برگردم ولی برایم شرط گذاشت که بهش وکالت طلاق بدهم ولی به مستندات پیامی که گفته بودن نمیخواهم از این وکالت استفاده کنم من چون همسر و فرزندانم و زندگی هشت ساله ام رو دوست داشتم به ایشان حق طلاق دادم متاسفانه شبی که به خانه برگشتم فردایش من را از خانه بیرون کرد.همان روز نزد ثبت رفتم و گفتم میخواهم وکالتم را باطل کنم ایشان گفتن نمیشه چون بلاعزل است،گفتم چرا به من اطلاع ندادی گفت که باید میخوندی و امضا میکردی منم از جملات سنگین و معنی واژه های آن را نمیدانستم.پول ودیعه خونه رو هم خودم به کارت همسرم طی چند ماه قبل از اجاره خانه جدید از طریق حساب خودم وخواهرم به حساب ایشون واریز کردم.

حالا سوال من اینه ک از خانمم شکایت تدلیس در گرفتن وکالت طلاق کردم و نمیخواهم با دوتا فرزند از ایشون جدا بشم و درخواست ابطال سند زدم و دادخواستی برای پولی که پیش ایشان بصورت قرض الحسنه کردم.

آیا دادخواست هایم نتیجه دارن و سند رو باطل میکنن؟

چند وقتی هم هست که یک آقای غریبه خانم مرا برده سرکار و پولهای سنگینی براش واریز میکنه و متوجه شدم که این آقا دلال دلار و به تازگی برای همسرم دفتر کار گرفته هرچی به ایشون میگم پات از زندگی من بیرون بکش میگن خودت به همسرت بگو نیاد وباعث بدبینی من نسبت به همسرم شده و مشکلات زیادی در زندگی مشترکمون درست کرد میتونم از این آقا شکایت کنم.

ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی طلاق
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست گرامی امکان ساقط شدن وکالت بلاعزی شما بسیار ضعیف است چه بسا با کمک یک وکیل خوب بتوانید،. اما شما میتوانید در خصوص رابطه ایشان با آن آقا بعنوان رابطه نامشروع با تهیه مدارک و مستندات اقدام قانونی بکنید، درضمن ایشان میتوانند در خصوص پول ادعا کنند که بابت مهریه و یا نفقه بوده است،. شما در این برهه که با چندین مورد مواجه گردیدید حتما با یک وکیل مناسب مشاوره نمایید

ماده ۶۷۸ قانون مدنی
وکالت به طرق ذیل مرتفع می‌شود:
۱- به عزل موکل؛
۲- به استعفای وکیل؛
۳- به موت یا جنون وکیل یا موکل؛

مستند به ماده ۶۷۸ قانون مدنی وکالت فقط طبق شرایط فوق باطل و از درجه اعتبار ساقط می شود و این در حالی است که وکالت نامه تنظیمی به صورت بلاعزل می باشد و امکان ابطال آن نیز وجود ندارد.

احتمالا برای مطالبه وجه به نتیجه برسید و میتوانید برای عدم اشتغال ایشان دادخواست دهید . شکایت ابطال وکالت خیلی ضعیف است به نتیجه ای برسد .

امکان ابطال وکالتنامه بسیار ضعیف هست‌چون اصل بر این هست که شما با اطلاع و اراده خودتون این وکالت رو به همسرتون دادید.دادخواست بابت استرداد وجه هم اگر همسرتون‌مدعی نشه که بابت نفقه یا‌مهریه بوده و یا دلیل دیگه ای نیاره میتونید وجه رو از ایشون دریافت کنید