آیا نیاز به حصر وراثت جدید هست یا خیر؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۳۲۱ #73651814

با سلام.
پدرم ۵ سال پیش فوت کرده و ما حصر وراثت ایشان را انجام دادیم. مادرم ۵ ماه قبل فوت شدند اما هیچ ملکی به نامش نیست
متشکرم .

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید انحصار وراثت مادر را بگیرید چون مادر ارث می برده اند

با سلام و درود . شما میبایست برای مادر نیز گواهی حصر ورثه اخذ نمایید .

سلام شما علاوه بر حصر وراثت پدر نیاز به حصر وراثت مادر هم دارید بنابراین حتی اگر ملکی هم به نام مادر نیست باز هم گواهی حصر وراثت اخذ کنید

با سلام، شما باید حتما انجام دهید حصر وراثت را

بله، باید برای مادر نیز گواهی حصر ورثه بگیرید.

سلام عرض و ادب
لازم است برای فوت مادر محترم گواهی انحصار وراثت مجدد اخذ کنید

سلام برای انجام کار متوفی نیاز به حصر وراثت دارید