نحوه‌ی تقسیم ارثیه بین وراث به چه صورت است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۶۰ #73647588

با سلام
ببخشید سوالی داشتم، ممنون میشم پاسخ بدین عموی بنده فوت کردن، ایشون همسر، یک دختر و یک پسر دارن.
و با توجه به این که فرزندان هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند تکلیف ارثیه آن ها تا زمان رسیدن آن‌ها به سن قانونی چه میشود؟
درضمن ایشان وصیت‌نامه‌ای هم ندارند
با تشکر

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مادریک هستم ودختر نصف پسر

با سلام
اگر فرزندان صغیر باشند یا قیم تعیین میشود یا بایستی حکم رشد از قاضی اخذ نمایند
۱/۸ همسرشان ارث میبرد

با سلام
بعلت ضغیر بودن اطفال برای آنها از سوی دادستانی قیم انتخاب میشود حال یا پدربزرگ اطفال یا عمو و در صورت نبود مادر انها قیم فرزندانش خواهد بود و کلیه امورات حقوقی آنها را قیم انجام خواهد داد

یک هشتم مادر پسر دو برابر دختر ..

با سلام
در صورتی که فرزندان رشید نیستند تقسیم ممکن نیست ولی در صورت اصرار بر تقسیم زوجه ۱/۸ ارث میبرد. و برای فرزندان قیم تعیین میشود