آیا بعد از صدور گواهی حصر وراثت جدید و باطل شدن گواهی قبلی ، می توان سندی را به استناد گواهی اول منتقل کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶,۶۶۰ #73642

سلام قربان خسته نباشین تو این مدت که عضو سایت خوب شما شدم بسیاری از مشکلامو حل کردین،خدا خودتون و عزیزانتون رو حفظ کنه
سوال من اینه که آیا وکیلی که زنده کردن یه زمین مرده را بر عهده گرفته ، میتواند با حصر وراثتی که تغییر یافته و به قول شماها (کان لم یکن)شده است،سندی را به اسم کسی بزند.(داستان از این قرار است که ما یکی از وراث را که فرزند خوانده بود را از حصر وراثت حذف کردیم و اون فرزند خوانده وکیلمون رو تهدید کرده که با حصروراثت قبلی کار کند وگرنه ماشینش رو آتیش میزنه)
سوال دوم منم اینه که با با وکیل قرارداد بستیم که اگه زمین رو زنده کنه 20% پول فروشش رو به اون بدیم.آیا پول اون20% پس از کسر مالیات خواهد بود یا 20% از کل پول؟
خیلی ممنونم

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اگر فرزند خوانده در انحصار ورثه قبلی بوده و شما با ترفندی غیر قانونی اینکار کردین فروش مال غیر کرده و همه شما حتی ان وکیل باید بعد از محرز شدن جوابگو باشد بهر حال ۲۰ طبق قرارداداست

خیر چنین امکانی وجود ندارد. و چنین انتقالی ، انتقال مال غیر بوده و جرم محسوب می شود. تعیین حق الوکاله بر اساس توافق طرفین صورت می گیرد و باید در قرارداد تعیین شود که بعد از کسر مالیات 20% محاسبه می شود یا قبل از آن.