عنوان مجرمانه این موارد چیست؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۹۳ #73638547

با سلام
زوجه طفل رو از محل سکونت خارج کرده و به شهر دیگری برده
پدر زوجه طفل ۳ ساله را در سامانه ثنا ثبت نام نموده و امضا اکترونیک زده و آدرس و شماره خودش رو داده (بدون اطلاع ولی قهری) سپس اظهارنامه فرستاده که طبق دادنامه X پرونده Y حضانت به دخترم داده شده (پرونده استنادی مربوط به استرداد جهازیه بوده و دادنامه نیز عدم صلاحیت ذاتی شورا بعلت بهای بالاتر از ۲۰ ملیون)
زوجه به عنوان "نماینده حقوقی" بدون مدارک مربوطه (حضانت) با کپی شناسنامه خود اقدام به طرح دعوا بصورت خواهان: " طفل ۳ ساله" خوانده "ولی قهری" طرح دعوای مطالبه نفقه طفل کرده که بیشتر از نظر کارشناس پرداخت میشد و میشه (حتی اضافه پرداخت شده)
زوجه درخواست اجرای حکم کرد که فیش پرداخت ارائه شد و بعلت عدم تمکین و استرداد طفل برده شده به محل زندگی به ولایت از طفل استرداد دعوا کردم و اعلام نمودم هر موقع کمتر از نظر کارشناس پرداخت شد به جای طرح دعوا بدون سمت وارده، با اظهارنامه میتونن درخواست کنن
بعد از یک ماه در همان پرونده، وکیل زوجه لایحه اعلام وکالت بهمراه درخواست اجرا میفرسته درحالی که زوجه خواهان نبوده و نماینده حقوقی طفل هست، اینبار اجرائیه با نام زوجه بهمراه طفل صادر شده (۲نفر محکوم له)
.
۱- جرمی اتفاق نیافتاده ؟ جرائم ارتکابی این موضوعاات چیه ؟
۲- بدور از مابقی مسائل، واقعا وکیل زوجه میتونه در پرونده ای که خواهان فرزند من هست اعلام وکالت با وکالت نامه زوجه بکنه ؟
تخلفاتشون زیاده این کوچکترین نمونش هست بعنوان شوهر که هیچ ارزشی قائل نشدن در طول زندگی که مهم نیست. اما به عنوان ولی قهری نمیتونم واقعا تحمل کنم
ممنون از لطفتون

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام و درود جرمی اتفاق نیافتاده

درود
حضانت طفل تا سن هفت سالگی با مادراست انتقال طفل بجای دیگر مانعی قانونی ندارد مگر خروج از کشور که رضایت پدر شرط است

با سلام، با توجه به توصیفات جرمی واقع نشده است

با سلام و درود موضوع فاقد عنوان مجرمانه می باشد.

با احترام جرمی واقع نشده است

موضوع فاقد وصف مجرمانه است.

باسلام
جرمی اتفاق نیفتاده است.