آیا امکان صلح سهم این زمین به من قانونی است و می توانم آنرا به دامادم بفروشم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۳۵ #73636433

با سلام

زمین پدرم از ۳۰ سال پیش سند دارد و وی که ۴ سالی است دچار مرگ مغزی شده قبلا این زمین را به من و برادرم داده است و سایر برادران و خواهران هم سهم گرفته اند و رضایت کتبی هم می دهند بابت این موضوع و صلح نامه را هم تایید می کنند.
داماد من می خواهد سهم مرا بخرد، با توجه به اینکه زمین سند دار بوده و بنام پدرم است و وی قیم هم ندارد، آیا امکان صلح سهم این زمین به من قانونی است و می توانم آنرا به دامادم بفروشم؟
اگر خیر راه حل مشکل چیست؟

با تشکر

مشاوره حقوقی صلح
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام در هر صورت هر ادعایی که داشته باشید چه صلح نامه و چه تایید صلح می بایست برای پدر قیم نصب شود ابتدا برای نصب قیم اقدام کنید

با سلام ، سئوال ابهام دارد، اگر پدر واقعا دچار مرگ مغزی هستند اکنون امکان انعقاد هیچ معامله ای وجود ندارد و امکان نصب قیم هم وجود ندارد. با همان صلح نامه که دارید منتقل کنید، این صلح نامه معتبر است، بعدا با همکاری ورثه و در صورت عدم همکاری ایشان با حکم دادگاه سند رسمی بگیرید و به دامادتان رسمی انتقال دهید.

سلام با توجه به توضیحات خیر دیگران در زمان حیات پدر چنین سمتی ندارند و می بایست ابتدا گواهی حجر پدر را اخذ نمائید

سلام اگر پدر شما قبل از مرگ مغزی و در کمال صحت و سلامت عقل، زمین را به شما واگذار کرده باشند شما می‌توانید آن را به دامادتان واگذار کنید.

با سلام.
اگر صلح نامه معتبر وجود دارد و سایر وراث اعتراضی به آن ندارند، می توانید سهم خود را به دامادتان بفروشید.
اما توصیه می کنم در ابتدا دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث پدرتان طرح نمایید و با حکم دادگاه، به میزان سهم خود سند رسمی بگیرید. بعد از آن سهم خود را به دامادتان بفروشید.
این پیشنهاد از بابت آن است که در آینده دچار مشکل و ادعای کسی نسبت به سهمتان نشوید.