آیا محافظ شخصی دختری بودن جرم است؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۳۲ #73619474

دختری از من خواسته که بعنوان محافظ شخصی ایشان وارد منزلشان شده و در اتاق دیگری باشم. ایشان میخواهند با شخص دیگری صیغه شوند و چون از طرف مقابل اطمینان خاطر ندارند میخواهند در صورت بروز مشکل من وارد عمل شده و آن شخص را از منزل بیرون نمایم آیا از نظر قانونی این کار من مشکلی ندارد یا اینکه در صورت بروز مشکل من نیز مجرم شناخته میشوم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

داشتن محافظ شخصی جرم نیست لیکن در صورت تبعات بعدی شما باید از نظر حقوقی پاسخگو باشید

با سلام - چنانچه بخواهید درگیری فیزیکی داشته باشید قطعا برای شما هم مشکل ساز خواهد بود . ودر صورت شکایت طرف مقابل باید پاسخگو باشد و مسولیت خواهید داشت.

باسلام
هر چند این امر مشکلی ندارد اما بهتر است قراردادی مابین خود تنظیم نماییدتا در صورت بروز مشکلی برای شما پیش نیاید