چطور می توانم ملکی که بین من و همسرم مشاع است را بفروشم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۰۸ #73618153

سلام
من و همسرم یک آپارتمان به صورت سه دونگ سه دونگ سند داشتیم و در آن زندگی می کردیم .طی اختلاف مالی و خانوادگی پیش آمده من سه دونگ سهم خودمو بنام مادرم کردم و مایلم که این خونه فروخته شود و سهم هریک جداشود و محل دیگری برای زندگی تهیه کنم نزدیک به محل کارم .هم اکنون منزل دیگری برای زندگی دارم در ولی زوجه مخالف فروش آپارتمان است و در آنجا ساکن است و حاضر نیست به خانه من بیاید و چون شاغله و میگه که میخاد نزدیک محل کارش بماند و همه وسیله های شخصی من هم برده خونه مادرش
سوال من اینه چطور میتونم زوجه رو مجبور به تخلیه ملک کنم؟
چطور میتونم اون خونه که فقط سه دونگ بنام مادرمه رو بفروشم با توجه به مخالفت شریک ملک برای فروش؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

از طریق دادگاه الزام به فروش ملک را از ایشان بخواهید ،