تغییر نام از فاطمه به رویا امکانش هست؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۵۶ #73595666

با سلام و احترام. اسم دخترم در شناسنامه فاطمه است، ولی همه ایشان را به رویا می‌شناسند و اکنون که دانشگاهی شده دچار دو شخصیتی شده و از ورود به دانشگاه ممانعت می‌کند. چکار باید کرد تا بتوان نامش را تغییر دا؟ سپاس از لطف شما.

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

باسلام
نام فاطمه از اسامی است که در اداره ثبت اسناد قابل تغییر نیست فقط دادگاه با استناد به دلایل موجه واز قبیل شهود می تواند تغییر نامش را صادر کند

با سلام،از طریق ثبت احوال اقدام کنید در صورت مخالفت با ادله محکمه پسند از طریق دادگاه به طرفیت ثبت احوال طرح دعوا کنید.

سلام و عرض ادب
از طریق اداره ثبت احوال اقدام نموده و در صورت عدم موافقت و به نتیجه نرسیدن از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام کرده و دادخواست دهید
موفق باشید

سلام وقت بخیر بدوا ازثبت احوال درخواست نمایید چنانچه موردپذیرش واقع نشد دادخواست به طرفیت ثبت احوال ثبت نمایید

ابتدا از طریق اداره ثبت احوال اقدام نموده و در صورت عدم موفقیت از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست دهید

بدوا درخواست خود را به اداره ثبت احوال طرح نمایید
در صورتی که مورد پذیرش واقع نشد، دادخواست تغییر نام جهت رسیدگی دادگاه مطرح کنید