تهدید شخص را چگونه قانونا پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۰۹ #73593615

با سلام. بنده خانمی هستم. و متاهل. چند وقتی پیش به آقایی بصورت قرض مبلغی دادم. و الان که برای پس گرفتن پول بهشون گفتم شروع به تهدید و... کرد. و گفت اون پولی که برام ریختی برای مرجوع کردن اجناسی هست که خریدی. در صورتی که دروغ میگه. و میگه اگه پاپیچ بشی و... به شوهرت میگم و میام محل کارت آبروریزی میکنم. من چکار باید کنم زندگیم داره خراب میشه

مشاوره حقوقی تهدید
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام - پیرامون استرداد وجه واریزشده دادخواست حقوقی مطرح و در خصوص تهدیدهای صورت گرفته نیز به استناد پیامکها و الفاظی که بکاربرده و تهدیدات صورت گرفته شکایت کیفری در دادسرای محل تنظیم و مطرح فرمایید.

دادخواست مطالبه وجه پرداختی و شکایت کیفری تهدید میتوانید طرح نمایید.

با سلام
با استناد به پیامهای ارسالی و واریز وجه به حساب ایشان میتوانید شکواییه مبنی بر تهدید طرح نمایید
همچنین میتوانید جهت مطالبه وجه پرداختی، دادخواست حقوقی مطرح نمایید