خود زنی رو چطور اثبات کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۳۳ #73587951

سلام وقت بخیر خواهرم که اخلاق تندی دارد و با من بر سر سهم ارث پدری مشکل دارد مدت یکسال هست که با سیمکارت بنام مادر مرحومم مزاحمت تلفنی و پیامی ایجاد می کند و به محل کارم آمده و فحاشی کرده منم شکایت کردم و اون هم به دروغ خود زنی کرده و شکایت من و همسرم کرده که به دروغ کتکش زدیم و دو شاهد خریده که شاهدت دروغ بدهند به نظر شما چقدر امکان دارد که موفق شود و من چکار کنم؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام می توانید از شهادت شهود کمک بگیرید می‌کند مدعی مسئول اثبات ادعا است

سلام و وقت بخیر.
شما علاوه بر اینکه میتونید شهود را حرج کنید و حتی اگر تعارضی در اظهارات شاکی و شهود باهم مشاهده کردید به اونها اشاره کنید،در گواهی پزشکی قانونی یا اشاره به تشخیص خود زنی میشه از همان ابتدا یا نه و فقط صرفا اشاره به آسیب ها میشه، اگر نشده بود از مقام قضایی ارجاع به کارشناس بخواهید که مجددا بررسی و معاینه از طرف پزشکی قانونی جهت تشخیص خود زنی صورت بگیره.
موفق باشید

درود. خودزنی به نظریه پزشکی قانونی منوط است و اگر قابل تشخیص باشد حتما به آن اشاره خواهند کرد. اینگونه شهود هم به راحتی میتوان از شهادتشان تعارض گرفته و به آن استناد کرد، که در این مورد بهتر است که به یک وکیل وکالت دهید.

با درود. اگر شاهدی ندارید، مراتب را دقیقا به پزشک قانونی اطلاع بدهید، اکثرا از این روش قابل اثبات هستند. موید باشید

خودزنی توسط پزشک قانونی قابل تشخیص می باشد. نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد.

با سلام خود زنی توسط پزشکی قانونی تشخیص داده می‌شود و همچنین شما می توانید شهود را جرح کنید

سلام در خصوص موفق شدن یا خیر نمی‌توان نظر قطعی داد اما خود زنی را پزشکی قانونی عموما تشخیص میدهند هم. چنین شما می‌توانید شهود ایشان را جرح کنید