هرکدام از وراث در یک شهر زندگی میکنند، راحترین راه انتقال سهام به شخص خریدار چیست؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۸۶ #73586178

با سلام سالها پیش پدرم سهامی را وکالتی ب شخصی فروخت و بعدا پدر فوت کردند
ان شخص حالا ب دنبال گرفتن وکالت از فرزندان و همسر و مادر بجا مانده متوفی هستند
۱) هر کدام از وراث در یک شهر زندگی میکنند ، راحترین راه انتقال سهام ب شخص خریدار چیست؟ الان هم با ان شخص ۱۰۰۰ کیلومتر فاصله داریم
۲) هزینه وکالت های جدید (جهت انتقال و ...) با وراث است یا با شخص خریدار؟
۳) موارد قانونی دیگری هم هست ک باید مد نظر قرار داد؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام هریک از وراث بصورت جداگانه باید اقدام نمایند هزینه ثبت توافقی ست

سلام
هر کدام می بایست وکالتنامه تنظیم کنند

باسلام باید وکالتهای جداگانه اعطا گردد.

سلام هر کدام از ورثه می تواند به خریدار برای انتقال سهام وکالت دهد

با سلام و احترام، با توافق طرفین هر یک از وراث می توانند جداگانه نسبت به تنظیم وکالتنامه اقدام نمایند.

سلام هر یک از وراث میتواند نسبت به تنظیم وکالت نامه اقدام نماید بستگی به توافق دو طرف دارد

باسلام هریک از وراث می توانندجداگانه نسبت به تنظیم وکالتنامه اقدام نمایند.