ایا شرایط گرفتن کفالت پدرم را دارم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۹ #73582081

معافیت کفالت میخواهم بگیرم
۲۶ سال سن دارم متاهل هستم فرزندی ندارم.
تک پسر هستم و دو خواهر کوچکتر دارم.یکی از خواهرانم ازدواج کرده و خواهر دیگر ۹ سال سن دارد.
پدرم ۴۹ سال سن دارد.هیچگونه بیمه و شغلی ندارد.
در اثر تصادف دچار شکستگی مهره چهار و پنج گردن شده اما در حال حاضر روی پای خودش است و تمام کارهایش را خودش انجام میدهد دیسک کمر هم دارد که شرایط مناسبی ندارد.
مدرک دانشگاهی کارشناسی ارشد دارم و معافیت تحصیلی دارم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام شما شرایط معافیت کفالت را دارا نمی باشید.

با درود .وضعیت پرونده پزشکی پدرتان برای این اقدام مهم است . و شما شرایط کفالت را ندارید

به نظر شما شرایط معافیت کفالت را ندارید

سلام شما شرایط را ندارید

کفالت پدر بر دو نوع است یا اینکه پدر به سن مورد نظر رسیده باشد دوم اینکه به استناد بیماری پدر (معلولیت ، محجوریت و نقص عضو) صورت گیرد لذا با توجه به موارد فوق مشمول حال شما نخواهد شد

با سلام سن پدر گرامیتان اجازه گرفتن معافی کفالت را نمی دهد و کم است ....مگر اینکه خدای ناکرده ایشان از کار افتاده باشند

با احترام امکان گرفتن کفالت پدرتان را ندارید.