سفته برای کار چه خصوصیاتی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۰۸ #73581001

سلام وقت بخیر
من در شرکتی تازه مشغول به کار شدم و از من سفته خواستن و کارفرما بهم گفته در سفته در وجه شرکت ... برای حسن انجام کار ننویسم و در قرار داد خودمون مینویسیم
لطفا راهنمایی کنید که باید چیکار کنم

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
هم روی سفته و هم در قرارداد با درج شماره سفته بنویسید.

درود
مشخصات دقیق سفته و شماره ان و اینکه بابت ضمانت حسن انجام کار دریافت شده دقیقا در قرارداد قید شود و یک نسخه از اصل قرارداد تحویل شما گردد .

با سلام در قرارداد شماره سفته ها یادداشت شود و یک نسخه را تحویل بگیرید و در متن سفته قید نمایید که چک بابت ضمانت حسن انجام کار بوده است.

با سلام ، به رغم کافی بودن نوشتن شماره ی سفته در قرارداد(برای ضمانت کار) اما توصیه می گردد جهت اطمینان بیشتر در متن سفته جهت حسن انجام کار قرارداده شود.

اگر شماره سفته در قرارداد نوشته شده مشگلی نیست

بله شرکت ها معمولا خواسته های اینچنین دارند تاکید میگردد ک در صورت عدم درج ضمانت برای حسن انجام کار در سفته،قراردادی تنظیم نموده و در قرارداد شماره سفته درج شود و ب ضمانتی بودن آن نیز اشاره گردد

جهت اطمینان بیشتر در سفته عبارت جهت حسن انجام کار قید گردد و در قرارداد هم شماره سفته قید شود.