به چه صورتی می تواند سهم خود را به فروش برساند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۸۳ #73577080

سلام
مالک یک دانگ از زمین شش دانگ در حالیکه زمین به دلیل موقعیت، امکان تفکیک شدن یک دانگ را ندارد و شرکای دیگر هم حاضر به فروش نیستند
بنده شنیده ام که دادگاه در این موارد کل زمین را به مزایده می گذارد!
برای رسیدن به این مرحله یعنی مزایده زمین توسط دادگاه کدام راه سریعتر به نتیجه می رسد؟
شکایت در دادگاه؟
یا مراجعه به شهرداری برای دریافت نامه عدم تفکیک ملک؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
شما در صورت عدم توافق با سایر شرکا یک راه دارید
مراجعه به اداره ثبت مربوطه واخذ گواهی عدم افراز ملک ، سپس با این مدرک و به دلیل اینکه ملک قابلیت افراز نداردبه دفتر خدمات قضایی که در دسترس شما هست مراجعه ، و تقاضای صدور دستور فروش را از دادگاه ثبت نمایید

با سلام
در صورت عدم افراز و تقسیم مال مشاع ، میتوانید از طریق اقامه دعوی به طرفیت سایر شرکاء تقاضای فروش
تقسیم سهم الاشرکاء را از دادگاه درخواست نمایید .

در ابتدای امر یابد درخواست افراز خود را به دادگاه بدهید ودر صورت عدم قبول افراز توسط اداره ثبت ظرف ده روز به دادگاه مراجعه ودر صورت رد توسط دادگاه دادخواست فروش مال مشاع بدهید.

از طریق دادگاه اقدام نمایید

عدم افراز را ثبت میدهد و در این صورت دادگاه دستور فروش کل ملک را میدهد