میتونم شکایت کنم و اگه بتونم اون فرد رو پیدا کنم میشه اثبات کرد که ایشون پول منو برداشته؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۳۰ #73570897

سلام و عرض ادب، من برای شرکت در کانال وی آی پی یک گروه پامپ تلگرامی با اینستاگرامشون صحبت کردم و مبلغ ۴۰ دلار از طریق ارز دیجیتال به شماره حساب ارز دیجیتالی که برام فرستاده بودن ارسال کردم بعد ایشون به جای دادن لینک گروه وی آی پی منو مسدود و محدود کرده و تمام چت های دایرکت خودش رو هم پاک کرده، کانال تلگرامشون هم پاک شده!میخواستم بپرسم آیا میتونم شکایت کنم و اگه بتونم اون فرد رو پیدا کنم میشه اثبات کرد که ایشون پول منو برداشته یا نه؟؟
با تشکر

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به پرینت پیامک ها و فیش واریزی می توانید طرح دعوی نمایید لیکن نتیجه مشخص نیست

سلام اگر اسکرین شات از چت های تلگرام، اینستا و... دارید می توانید اقدام کنید در غیر اینصورت اقدام شما نتیجه ای نخواهد داشت

با سلام
هر شخص مدعی ، می بایست ادعای خود را در دادگاه اثبات نماید با تمامی مدارک و شواهد و مستنداتی که در دست دارید اقامه دعوی نمایید

با سلام
اگر بتوانید اثبات کنید که ارز دیجیتال را به کیف پول ایشان زدید می توانید شکایت کنید در غیر اینصورت اگر دیلیت اکانت کرده باشد قابلیت اثبات ندارد

با درود تحت عنوان کلاهبرداری قابل شکایت و پیگیری
لکن بدیهی است که هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود