بخشیدن مهریه هنگام طلاق توافقی و رجوع بعد از آن چه تاثیری دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۹۷۵ #73562912

هنگام طلاق اگر زن مهریه خودش رو ببخشه و بعد از گذشت چند وقت دوباره بخواهد با همان مرد ازدواج کنه مشکلی تو ازدواجشون پیش نمیاد؟

مشاوره حقوقی خانواده
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر مثلا در طلاق خلع بوده باشد و زن در عده باشد و رجوع شود شرایط مجدد مانند ازدواج میشود و مهریه برمیگردد ، اگر نیاز به ازدواج مجدد باشد مهریه جداگانه تعیین میشود .

اگر طلاق خلع( توافقی) باشد و زن در مدت عده به بخشش مهریه رجوع نماید از زمان رجوع تا پایان عده طلاق خلع به رجعی تبدیل میگردد و بارجوع مرد به طلاق ، طلاق زایل خواهد شد و‌ آن دو زن و شوهر خواهند بود و نیاز به ازدواج‌دوباره نیست، مهریه نیز حق زوجه خواهد بود.
اگر عده پایان یابد طلاق قطعی میشود و زوجین بایستی عقد نکاج جدیدی منعقد نمایند،
البته چنانچه طلاق واقع شده طلاق سوم متوالی از همان شوخر خود باشد نمیتواند با وی ازدواج‌کند مگر تحت شرایطی خاص و وجود محلل.

برای ازدواج مجدد مشکلی پیش نخواهد آمد و آن ازدواج مجدد مهریه ای جداگانه دارد.