چطور ایجاد مزاحمت را پیگیری قانونی نمایم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۰ #73554474

من خانمی هستم که تنهایی در آپارتمانی زندگی میکنم من صاحب یک واحد هستم. همسایه روبروی ما مستاجره هستش و زن و شوهرن. هرروز از ساعت ۵ یا ۷ صبح درب منزلشو باز میذاره تا ۱ شب. سر صداش آسایش منو گرفته. بوی دود سیگار و قلیان هرروز منو داره اذییت میکنه. من چند بار مرد همسایه روبروی ما با شلوارک و رکابی دیدم. حقیقتن خجالت میکشم برم بیرون. دوسال من به خودش و صاحب خانه اش تذکر دادیم ولی متاسفانه گوش نمیده. آیا میشود قانونی درب منزل باز گذاشت

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ابتدا در هیات مدیره ساختمان صورتجلسه شود و بعد اظهارنامه و متعاقبا شکایت کیفری

سلام.ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید...

اقدام به ارسال اظهارنامه نمایید

ابتدا اظهارنامه ارسال بفرمایید

بدوا به مدیر ساختمان بگویید تا تذکر دهند اگر اثر نکرد برایشان اظهار نامه ارسال کنید.

با عرض سلام بدوا از طریق هیئت مدیره ساختمان و سپس ارسال اظهارنامه و در نهایت شکایت کیفری اقدام نمائید

سلام وقت بخیر
باید اقدا به ارسال اظهارنامه نمایید