از زوجه باکره میتوان شکایت عدم تمکین کرد؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۶۲ #73542358

من دختری ۲۶ ساله ام که اردیبهشت امسال عقد کردم ولی پدرم روز عقد گفت تا سر خونه خودتون نرفتین دخترم هرجا بردین شب بیارینش خونه مادر شوهرم همیشه به من در همه موارد تیکه میندازه و از نظرشون نرف خاصی نیس و نظر شونه یا شوخیه و همشون معتقدن که من بیش از حد حساسم و مامانم دخالت میکنه گذشت و گذشت گفت بریم خونشون حرف بزنیم انواع فحش و بی احترامی تو خونشون به من و مامانم کردن که شما بی حیایی و خاک تو سرتون تو ....خوردی و دو بار جلو ما و دخترش و شوهرم گفت اگرم تو بخوای من دیگه نمیزارم این زندگی ادامه پیدا کنه و تو حق نداری دیگه پا تو بزاری خونمون و با طرز بدی ما رو از خونشون بیرون کردن. و تمام این مدت شوهر من فقط نگا کرد و یه بارم طرفداری نکرد
و گفت شما هم بی احترامی کردین
ما هم دیدیم بی احترامی کردن رفتیم دفتر خونه ای که عقد کردیم فقط یه نامه فرستادیم دم خونشون برا اجراییه مهر
زنگ زده به من‌ میگه یا پول میخوای یا دوسم نداری
اقای وکیل انقد دوسش دارم‌ با وجود اینهمه بی احترامی فحش و نفرین ها فقط خواستم ببینم تا کجا بامن‌میاد.
میگه پس منم میرم شکایت میکنم ازت در یه سری موارد و تو باید بیای دادگاه عذرخواهی کنی و مهرتو ببخشی تا بفهمم دوسم داری
من‌ باکره هستم و مهرم ۱۱۰سکه هست
ایا میتونه شکایت عدم تمکین کنه؟
من شوهر و زندگیمو دوس دارم فقط خواستم بترسونمش طلاق نمیخوام

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باتوجه به اینکه باکره هستید میتوانید دادخواست مطالبه نفقه و مهریه بدهید و دادخواست تمکین شما مسلما رد خواهد شد. در خدمتم

در صورت درخواست الزام به تمکین از سوی زوج ، می توانید از حق حبس خود به دلیل باکره بودن استفاده نمایید.

با توجه به اینکه شما رابطه زناشویی نداشته و باکره هستین میتونید از حق حبس قانونی خود استفاده کرده و تا پرداخت مهریه تمکین نکنید البته لازم به ذکره که دادخواست تمکین زوج هم به استناد حق حبس شما در صورت اعمال آن رد میشود.

پیش از برقراری رابطه ی زناشویی، زن حق حبس داشته و در این خصوص امکان عدم تمکین برای وی وجود دارد. طبق ماده ۱۰۸۵ ق مدنی، زن تا مهر به او تسلیم نشده و تا کنون نیز اقدام به برقراری رابطه ی زناشویی ننموده باشد، مشروط بر اینکه مهر وی حال باشد، می تواند اعمال حق حبس نماید که این حق حبس نفقه را از بین نمیبرد!
دقت داشته باشید زنی که با همسرش رابطه ی زناشویی نداشته است، مستحق دریافت نصف مهریه است.

می توانید از حق حبس استفاده کنید و ایشان نه تنها نمی توانند شما را ملزم به تمکین کنند،حق نفقه نیز خواهید داشت.در نظر داشته باشید که عدم تمکین جرم نبوده و مجازات هم ندارد.

سلام چنانچه عدم تمکین هم طرح شود میتوانید از حق حبس استفاده نمایید