میخوام برم عقدمون را ثبت کنم، چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #73503910

با سلام
سال ۹۷ خانم را به عقد ۹۹ خود در اوردم ایشان ۳۵ ساله و دانشجویی دکترا و کارمند دولت بودن و هستن اما با توجه به مرجع تقلید نیاز به اخذ اجازه از پدر نبود حالا میخوام برم عقدمون را ثبت کنم چکار باید بکنم در ضمن ایشان بدون اینکه باقی مدت را بذل کنم در ابان ۹۸ به عقد محضری شخص دیگه ای در اومدن چیکار میشه کرد

مشاوره حقوقی ازدواج موقت (ثبت احوال)
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام شما باید عقد نکاح خود را اثبات نمایید

در ابتدا میبایست وجود نکاح و مدت آنرا در محاکم قضایی اثبات کنید و سپس تخلف همسر از تعهد مزبور را ...