چه نوع صورتجلسه ای باید تنظیم کنیم که در آینده از طرف ورثه و وراث ایشون دوباره مدعی نشوند؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۲۲۷ #73500890

با سلام بیست سال پیش پدر من خانه پدری اش را با اطلاع ورثه بنام خودش سند زد ولی هیچ رضایت نامه یا مبایعه نامه ای تنظیم نشده الان ورثه ادعا میکنند که چون دست نوشته ای موجود نیست ما حقمون را میخواهیم ،پدرم هم به نرخ روز میخواهن که سهم ورثه را پرداخت کنند ، در صورت امکان بفرمایین چه نوع صورتجلسه ای باید تنظیم کنیم که در آینده از طرف ورثه و وراث ایشون دوباره مدعی نشوند بسیار ممنونم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام،صلحنامه رسمی در دفتر اسناد رسمی تنظیم گردد.

باسلام با صلح نامه یا اقرارنامه در دفتر اسناد رسمی اقدام کنید

بایستی تمامی پرداختی که قراره صورت بگیره به صورت مکتوب و با اقراری که در ضمن متن از افراد گرفته می شود ، سند محکم از نظر محتوای حقوقی تنظیم بشه، سعی کنید حتما در نوشتن متن از وکیل کمک بگیرید .

بهتر است در قالب صلحنامه تنظیم شود اگر صلحنامه هزینه زیادی داشت می توانند اقرارنامه رسمی تنظیم نمایند

سلام و وقت بخیر.
برای این حالت بنظرم بهترین حالت تنظیم صلح نامه در دفتر اسناد رسمی هست که بدین صورت باشه سایر ورثه سهم خودشون رو درقبال فلان میزان مبلغ صلح کردند به پدر شما و ضمن همان سند یا ترجیحا در سند جداگانه ای هم اقرار به دریافت کامل سهم خود و سلب طرح هرگونه دعوای حقوقی و کیفری از خود در حال و آینده در خصوص ملک و ماترک هم قید یا تنظیم بشه.
موفق باشید

با سلام
بهتر است تقسیم نامه ماترک متوفی را تنظیم نمایند و اقرار نامه ای در دفترخانه مبنی بر دریافت کلیه حق و حقوق تنظیم نمایید

درود بر شما به دفاتر اسناد رسمیمراجعه و از کلیه ورثه اقرارنامه‌ رسمی اخذ نماید که مبالغ را دریافت و هر گونه ادعای حقوقی و کیفری را ساقط نمایند