برای اعتراض به نظر کارشناس بابت افت قیمت ماشین چه زمانی باید اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۵۸ #73489778

با سلام. بنده تصادفی با یک خودرو هیوندا سانتافه ۲۰۱۴ داشتم که مقصر بودم. حدود ۱۰ میلیون تومان خسارت ماشین زیان دیده وتعمیر آن شد که به دلیل قانون بیمه و نامتعارف بودن ماشین حدود ۳ میلیون به ایشون تعلق گرفت. بعد از این موضوع ایشون برای افت قیمت اقدام به اخذ وکیل و تامین دلیل از طریق کارشناسی افت قیمت نمودند اما در این مرحله ابلاغی برای بنده به عنوان خوانده نیومده. میخواستم بپرسم در این مرحله من میتوانم به کارشناسی اعتراض کنم یا بهتر است بعد از قرار تامین و دریافت ابلاغیه اعتراض کنم؟ یا اینکه چه کار دیگه ای در این خصوص میتونم انجام بدم. شنیده بودم افت قیمت برای ماشین های بالاتر از ۳ سال به نتیجه نمیرسه و همینطور بعد از تعمیر، اقدام تامین دلیل خیلی برای دادسرا قابل قبول نیست. لطفا راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام این افت را بیمه پوشش نمیدهد ولی به هر صورت وقوع یک ضرر و خسارت مسلم است. خود زیان دیده هم مسبب آن نیست. هر ضرری باید جبران شود. مسبب ضرر باید آنرا جبران کند.