میگه درخواست نفقه دادم در صورتی که تو ثبت از همه چیش گذشته چیکار کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۲۹ #73488972

با سلام.من ۶ ماهه عقد کردم.خانومم یه شهرستانه دیگست منم یه استان دیگه.طبق خواستشون تو اونجا من وکالت طلاق دادم بهشون.ایشونم از مهریه و نفقش تو دفتر خونه گذشت و ثبت کرد.الان چند ماه بود قرار بود بیاد برای زندگی.من خونه و زندگی فراهم کردم ولی بهونه میارن.کمی هم مشکل داشتیم دو خانواده.الانم فقط اسم طلاق میاره.هی میگه شکایت میکنم و....من میخوام عدم تمکین بهش بزنم.خانومم دختر نیست.قبلا ازدواج کرده بود همسرش فوت شده بود.سند ازدواجم دست اونه.چیکار میتونم بکنم...میگه شاهد بردم تو قرار بود بیا شهرستانه ما.در صورتی که ما همه حرفامون با خانوادش زدیم که چون کار و زندگی من اینجاست بیان و اونا هم‌قبول کردن

مشاوره حقوقی نفقه
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ایشان میتواند تمامی حقوقات شرعی و قانونی از جمله نفقه و مهریه را مطالبه نماید شما هم میتوانید دادخواست تمکین ثبت نمایید چنانچه تمکین ننمایند نفقه ای ب ایشان تعلق نخواهد گرفت

سلام .انتخاب مسکن و محل زندگی با زوج می باشد ....

میتوانید با ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست الزام به تمکین اقدام قانونی برای شروع به زندگی نمایید .

درود
انتخاب محل زندگی و تعیین مسکن با زوج است درصورتی که زوجه اصرار بر مخالفت داشته باشد میتوانید دادخواست عدم تمکین مطرح نمایید

اگر اختیار تعیین مسکن را در سند نکاح ب ایشان اعطا نکرده باشید میبایست تمکین کنند طرح دعوای الزام ب تمکین نمایید با تحقق نشوز نفقه منتفیست و مهریه اگر ابرا شده باشد قابل رجوع نیست

باسلام و درود انتخاب مسکن و محل زندگی با زوج می باشد و زوجه باید درجایی که زوج تعیین می کند زندگی کند مگر اینکه این اختیار به زوجه داده شده باشد.

حق تعیین مسکن با مرد می باشد و زن موظف است در جایی که مرد تعیین می کند زندگی نماید مگر این حقوق تعیین مسکن به زن داده باشد