ضبط مکالمات و پیامک می تواند کمکی به اثبات عدم تمکین ایشان کند؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۶۵ #73488354

با سلام
همسر بنده ۱ هفته قبل با تماس مادر ایشان با بنده به دلیل اینکه ایشان پایش شکسته و نمیتواند کاری برای شما انجام دهد از من خواستند و من همسرم را به منزل ایشان بردم، و پس از یک هفته با تماس با همسرم مبنی بر برگشت به منزل ایشان با بهانه و بی دلیل از برگشت سر باز زده اند؟ ( محل زندگی مادر همسر اینجانب شهرستان دیگر هست). ضمنا ایشان به بهانه های مختلف از انجام مسایل زناشویی سرباز میزند
شایان ذکر است که ایشان دو مرتبه دیگر یکی به مدت ۱ هفته (با وساطتت)، و یبار به مدت سه ماه منزل را ترک کردند (که با مشاور و بعد از این مدت با بیان اقدام قانونی از جانب بنده بازگشتند)
به نظر شما چکاری انجام دهم که جنبه قانونی داشته باشد و ایشان را مجاب و پایبند.

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
صدای ضبط شده اماره است یعنی فقط به علم قاضی کمک مینماید

دعوای الزام به تمکین طرح کنید

ابتدا ارسال اظهارنامه .سپس دادخواست الزام به تمکین

ابتدا از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ای برای همسرتان ارسال و در آن تقاضای تمکین را قید نمایید . سپس باستناد اظهارنامه ابلاغی ، دادخواست الزام به تمکین زوجه را مطرح کنید .

سلام وقت بخیر. در حد اماره محسوب میشود