آیا در مدت بیمه بیکاری باید دایم در منزل حضور داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۹ #73478063

سلام
من از بیمه بیکاری استفاده میکنم، بازرس اومده به آدرس منزل و من خونه نبودم الان میگن باید خونه میبودین وگرنه جریمه میشین آیا همچین قانونی هست؟
اگه همچین قانونی هست یعنی آدم باید یک سال و نیم بشینه توی خونه تا مبادا بازرس بیاد و خونه نباشه!! منطقی نیست .
اینم بگم که هر دو هفته یکبار به بیمه تامین اجتماعی میرم و امضا میکنم که بیکارم
ممنون از شما

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بسمه تعالی: فرض سوال شما بزرگوار ابتدا عرض کنم بسیار سوال کاربردی و خوبی رو مطرح کردید .
. و اما پاسخ : اصولا تعلق بیمه بیکاری به معنی آن نیست که شما در خانه نشسته باشید بلکه ماهیت در عدم وجود مستمری و حقوق دریافتی توسط شما دارد که با اثبات این مقوله تحت شرایطی از درآمد محروم شده و اینک نیاز به پشتوانه مالی برابر آنچه که قبلا پس انداز کردید با عنوان حق بیمه بیکاری دارید و این مبلغ که اکنون بیمه بیکاری نام دارد مال خود شما و اندوخته خود شماست که در این مواقع به یاری شما باید بیاید. اما خب این حق را به کسی سپردید که امین شما بوده و باید بجا و به حق و در موقع لزوم واقعی به شما بپردازد بدون آنکه از شما شخصیت تنبل و تن پروری ساخته باشد لذا ابتدا با اثبات بیکاری اجباری و ناخواسته میتوانید از از این حق بهره برداری کنید پس ۳ مقوله میتواند به کمک شما در این راه بیاید .
۱) گواهی محل اشتغال قبلی شمامبنی بر بیکار شدن
۲) در ساعات کار در محلی مشخص حضور داشتن
۳) صداقت خود بیمه شده در طلب اندوخته خود
( خب حالا شما بجای امین (منظور بیمه، آیا هر بیمه شده ایی اعلام بیکاری کند کفایت دارد یا باید ثابت نماید که عایدی و حقوقی دریافت نمیکند ؟ لذا با اثبات این سه مقوله هم شما به امین و هم امین به شما اعتمادی مضاعف کرده و حق شما را خواهد داد بنابرین برابر قانون پس از اعلام گواهی بیکار شدن سازمان بیمه باید شما را در قسمتی از دوایر خود یا تحت نظر خود بکارگیری کند و ساعات کار شما را مشخص نماید و جقوق شما را که حقوق بیکاری ست به شما بپردازد . اما با کمی فاصله با عنوان در خانه بودن و کارشناس آمدن بند اول تایید میگردد و احتمال این میرود که شما مجددا شاغل و به کار خود بکار گیری شوید و بدنبال احیای امورات خود باشید . که در این صورت و عدم احیای امور بند دوم اجرا میشود و به شما اعلام میکنند خودتان را به قسمتی که اعلام میشود معرفی کنید لدا شما برادر عزیز برابر قوانینی که به شما اعلام میگردد رفتار کنیدبند سوم را اجرا نموده و به حقوق خود خواهید رسید . موفق باشید .انشاءالله