.سوالم اینه که آیا میتونم طلاق بگیرم باتوجه به مدارک موجود؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۱,۵۸۷ #73418278

با سلام بنده۲ سالو نیم است که منزل پدرم هستم و الان باتوجه به اینکه حکم ترک انفاق حکم الزام به تمکین وهمچنین داشتن حکم ضرب و جرح و تعلق گرفتن دیه به بنده در خواست طلاق عسرو حرج دادم و بزل هم کردم با توجه به این مدارک قاضی حکم به تعیین داور کردن

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام طلاق گرفتنتان ممکن و مقدور می باشد.

سلام بله می توانید طلاق بگیرید

باسلام،می توانید طلاق بگیرید، وارجاع به داوری جزء پروسه رسیدگی می باشد.

سلام بله می توانید مستند به عسر و حرج خود دادخواست طلاق دهید

با سلام، حق طلاق برای شما متصور است

با سلام
بله.میتوانید اقدام نمایید بستگی به نظر قاضی دارد.

باتوجه ب مندرجات و ادله مطروحه در متن سوال امکان اثبات عسر و حرج و تقاضای طلاق و پذیرش آن وجود دارد،در نهایت قاضی پرونده با در نظر گرفتن تمامی مستندات اقدام ب صدور رای مقتضی خواهد کرد