آیا آنها می توانند ادعا کنند که باید قسمت ساخته شده را تخریب کنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۲۷۷ #73401239

سلام وقت خوش! ببخشید ما یک آپارتمان ۳ طبقه که فاقد آسانسور و پارکینگ است (۳۵ سال ساخت و عقب نشینی نکرده) داریم حیاط مشاعات به عنوان حیاط من هستش و طبقات دیگر به اون دسترسی ندارن من حیاط را ساخته ام و به متراژ خانه ام اضافه کرده ام. ۲) رو به روی درب ورودی منزل من آنها موتور میگذارند که بوی بسیار بدی میدهد آیا من میتوانم به علت بوی بد موتور که آنها قبلا با اجازه خود من موتور را به داخل راهروی بسیار کوچک میاورند از آنها شکایت کنم(چون انها می گویند اگر اعتراض کنی باید حیاط را تخریب کنی)؟ ممنون از پاسخگوییتون

مشاوره حقوقی ملکی
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام حق شکایت متصور می باشد.

با احترام شما میتوانید بابت پارک موتور شکایت نمایید ولی آنها هم می توانند به ساخت و ساز غیر مجاز شما اعتراض کنند.

درود .در مشاعات ساخت و ساز بدون رضایت سایر مالکین مجاز نیست و بابت مزاحمت میتونید از ایشون شکایت کنید

درود
از اذن خود برای پارک می توانید رجوع کنید. ضمنا ساخت و ساز بدون مجوز تخلف است.

باسلام
اگر حیاط در سند شماباشد خیر نمیتوانند ولی اگر جز مشاعات باشد بله میتوانند

موتور را کجا دقیقا پارک می کنند ؟ روبروی درب ورودی در خیابان ؟ در این صورت امکان شکایت ندارید.

با درود
ساخت و ساز در مشاعات بدون رضایت سایر مالکین غیر مجاز است و آنها می توانند قلع آن را بخواهند ، شما هم می توانید ازاذن رجوع و به دلیل ایجاد مزاحمت از ایشان شکایت کنید لذا با توجه به شرایط بهتر است با آنها مصالحه کنید