از موقع اجرا گذاشتن چقدر طول میکشه مراحل قانونی طی بشه؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۹۰۴ #73385837

سلام قراردادم اخر اردیبهشت تمامه شخصی که طرف معامله بوده پول رو اماده نکرده خودش کارمند سپاهی هست حسابش مسدود بوده اما موقع معامله دروغ گفتن، میخوام سفته رو اجرا بذارم چقدر طول میکشه برای انجام مراحل قانونی، اصلا چه حکمی برا اون شخص داره من به پولم میرسم؟ باید چیکار کنم؟ بخاطر دروغ بابت حسابش چه اقدامی باید انجام بدم ممکنه پولم از بین بره؟؟؟

میشه خواهش کنم بزرگواران پاسخ بدن ممنونم از لطف شما🙏🏻

مشاوره حقوقی سفته
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
دادخواست مطالبه سفته بدهید ولکن مدت زمان بستگی به حجم پرونده ها دارد و قابل پیش بینی نیست .

سفته را ابتدا واخواست و سپس دادخواست حقوقی مطالبه وجه سفته به انضمام خسارت تاخیر تادیه، خسارات قانونی و تامین خواسته از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت نمایید.
زمان قابل پیش بینی نیست.( با در نظر گرفتن اعتراض طرف مقابل به رای صادره. نهایت یک سال تا صدور رای قطعی.)

سفته را واخواست نموده و سپس با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست دهید.لیکن طول مدت زمان قابل پیش بینی نمی باشد

متاسفانه نمی توان زمان دقیقی بیان کرد

بادرودوسلام دادخواست مطالبه سفته ها را تقدیم و تنظیم نمایید.

مدت آن قابل پیش بینی نیست.

باسلام
باید واخواست نموده دادخواست تقدیم نمایید