ماشینی خریداری کردم به عنوان بیرنگ ولی بعد از سند زدن متوجه شدم دور رنگ بوده چه اقدامی می توانم انجام دهم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۶۹ #73384040

سلام من دیروز ماشین معامله کردم و طرف گفت بیرنگ، نبردمش کارشناسی کل پول رو دادم و سند هم زد به نامم. الان بردمش میگه کلا دور رنگ. ماشین رو 60 خریدم الان میشه 55 قیمتش
لطفا اگر راهی هست بگید که من انجام بدم و از شما کمک بگیرم.

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانیدباتوجه به قرارداد و شاهدینی که دارید هزینه ضررو زیان را دریافت کنید .