کلاهبرداری اینترنتی با این مدارک قابل پیگرد میباشد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۲۱ #73361231

سلام.
ضمن خسته نباشید خدمت وکلای زحمت کش.تبلیغی در دیوار برای فروش گذاشتم.خریدار فیش جعلی که در گوشی خودش بوده به راننده پیک نشان میدهد و بار را تحویل میگیرد. از ایشان فقط شماره تلفنی دارم که به نام خودش نیست. و نشانی و هویت فرد جعلی بوده.آیا این موضوع قابل پیگیری است؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با طرح شکایت کیفری مبنی بر کلاهبرداری فیش های جعلی و شهادت پیک را ادله اثبات دعوی قرار دهید.در هنگام تحقیقات از پلیس برای استفاده از دوربینهای مدار بسته احتمالی اطراف محل اقامت ایشان کمک بگیرید.ضمنا احتمال دارد در اپ دیوار که ایشان استفاده میکرده کد ملی یا یکسری نشانه باشد حتما در تحقیقات لحاظ شود.

درود
شما میتوانید علیه صاحب سیم کارت شکایت نماید شاید صاحب سیم کارت بتواند درشناسایی فرد کمکتان بکند

درود بر شما، تنها راه شکایت از صاحب خط مذکور است، تا بلکه بتوان از طریق ایشان، به فرد مورد نظر دسترسی داشت یا بتوان مشخصات فرد مورد نظر را بدست آورد.

درود
چاره ای جز شکایت از صاحب خط ندارید ضمنا راننده ای که گفتید اگر می تواند در چهره نگاری به شما کمک کند شاید شخص مورد نظر سابقه دار باشد از چهره قابل شناسایی باشد.

سلام. هرچند مشخصاتی از خریدار ندارید ولی از فردی که خط تلفن به نام اوست می توانید شکایت کنید بلکه او مشخصات خریدار را بشما اعلام کند.