ابطال قولنامه بعد از فوت همسر امکان دارد؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۳۴ #73317582

در صورتیکه همسرم ملک یا زمینی را با من قولنامه کند اما سند اصلی به نام نشده باشد آیا بعد از فوت همسر این قولنامه اعتبار دارد یا باید حتما سند به نام من باشد ؟

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قولنامه معتبر است و می توانید مستند به آن به طرفیت وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی انتقال بدهید.

سلام و ارادت
قولنامه معتبر است و میتوانید به طرفیت ورثه دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید .

سلام اگر منظور از قولنامه همان خرید و فروش باشد ومتن قرارداد حاکی از این امر باشد لذا معتبر است و چنانچه وراث اعتراضی به موضوع نداشته باشند میتوانند براساس گواهی انحصار وراثت نسبت به تنظیم سند رسمی بنام شما اقدام کنند.در صورت عدم توافق بر این موضوع، انوقت دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح کنید.

با سلام
قولنامه معتبر است و توانید دادخواست الزام به تنظبم سند به طرفیت وراث دهید.

با سلام فوت طرفین باعث ابطال قرارداد نمی شود.

قولنامه معتبر است و می توانید از وراث انتقال سند را مطالبه کنید

با سلام. در صورتی که قولنامه شرایط لازم و قانونی تنظیم را داشته باشد، دارای اعتبار خواهد بود و جهت تنظیم سند می بایست علیه وراث دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی تقدیم کنید. البته سعی کنید موضوع از طریق سازش حل شود.