در صورت به اجرا گذاشتن چک های سفید امضا صادرکننده باید مبلغ چک ها را پرداخت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۱۶ #73266794

سلام بنده تعدادی چک برگشتی دارم که توسط شخصی استفاده شده و قرار بوده که خودش چکها را پاس کند و تعدادی چک سفید امضا دستش دارم و شخص مورد نظر متواری می باشد در ضمن حکم خیانت در امانت بصورت غیابی از دادسرا صادر شده است. در صورت به اجرا گذاشتن چکها ایا خود من باید چکها را پاس کنم؟ ممنون از راهنمایی شما

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام . دادسرا که حکم نمی دهد فقط قرار صادر می کند . اگر پرونده به دادگاه کیفری ارسال ر حکم بر خیانت در امانت نسبت به دارنده چک صادر شد ، و در صورتی که نسبت به چک ها علیه شما دعوایی مطرح شد ، می توانید از حکم خیانت در امانت استفاده کنید و به ماده ۱۴ قانون صدور چک استناد کنید