بعد از دریافت گواهی انحصار وراثت باید چه اقدامی کرد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹,۲۸۰ #73260

پدر بنده 7 ماه پیش فوت کرده، ماترک شامل 2 خانه و یک خودرو میشه، یک ماه قبل گواهی انحصار وراثت رو دریافت کردیم برای فروش املاک و خودرو مرحله بعدی چیست؟ و چند درصد مالیات باید پرداخت کنیم؟!

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام اگر ماترک متوفی معلوم ومشخص هست دادخواست تقسیم ترکه طرح می کنیم ولی اگر اموال وماترک متوفی معلوم نیست اول دادخواست تحریر ترکه که بعداز اخذ انحصار وراثت مقدور می باشد مالیات برای املاک ۵ درصد وبرای خودرو ۲درصدمی باشدونیازاست که اظهارنامه مالیاتی را دریافت کند.

با سلام ابتدائا چنانچه اموال مشخص و معین هستند دادخواست تقسیم ترکه و چنانچه اموال مشخص نیست دادخواست تحریر ترکه باید داده شود سپس اظهارنامه مالیاتی دریافت نموده و مالیات اموال بر ارث را پرداخت نمایید.مالیات املاک ۵ درصد و خودرو ۲ درصد میباشد.موید باشید.

با سلام
اگر در تقسیم ماترک بین وراث اختلاف نباشد میتوانید نسبت به فروش و یا مصالحه بین وراث طبق گواهی انحصار وراثت اقدام کنید. اگر اختلاف وجود دارد باید دادخواست تقسیم ماترک مطرح شود. میزان مالیات برای املاک ۵ درصد وبرای خودرو ۲درصدمی باشد.

باسلام اگر ماترک متوفی معلوم ومشخص هست دادخواست تقسیم ترکه طرح می کیم ولی اگر اموال وماترک متوفی معلوم نیست اول دادخواست تحریر ترکه که بعداز اخذ انحصار وراثت مقدور می باشد مالیات برای املاک ۵ درصد وبرای خودرو ۲درصدمی باشدونیازاست که اظهارنامه مالیاتی را دریافت کند.

باسلام عدم همکاری یکی از وراث برای گرفتن انحصار وراث مانع از درخواست انحصار وراثت توسط هر یک وراث نیست ودرصورت عدم عدم همکاری توسط استعلام از ثبت واحوال مشخصات سایر وارث مشخص می گردد ولی درخواست کننده انحصاروراثت باداشتن گواهی فوت متوفی ، شناسنامه وکارت ملی متوفی واسامی سایر وراث وتکمیل برگ استشهادیه که توسط ۳نفرشاهد تایید ودردفترخانه اسنادرسمی تایید وگواهی شود می تواند دادخواست انحصاروراثت را درشورای حل اختلاف ، محل آخرین محل سکونت متوفی اقدام وطح نماید.

لازم است دادخواست تحریر ترکه بدهید سپس دادخواست تقسیم ترکه را مطرح نمایید مالیات برای املاک پنج درصد و برای خودرو دو درصد می باشد و نیاز است که اظهارنامه مالیاتی را دریافت نمایید.

باید مالیات ارث را پرداخت کنید قبل از تصرف در اموال آن  مالیات برای املاک پنج درصد و برای خودرو دو درصد است.موید باشید