الزام به تمکین ازدواج موقت چطور است؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۵۱ #73239507

با سلام و خسته نباشید متاهل هستم و با توجه به مشکلاتی که داشتم باخانمی در دفتر ثبت ازدواج نیز ازدواج موقت کرده ام و مدت عقدمان۵۰ سال باشد در دفتری که مال عاقد بود و دفترچه ایکه به ما دادن من شرط بزل مدت با بخشش مهریه توسط زوجه را خط زدم و نپذیرفتم.الان خانم بعد دوماه تمکین نمیکند.دفترچه عقدمان نیز نزد خودش میباشد و ازدواج را انکار میکند و با هماهنگی که با دفترخانه کرده است دفترخانه حاضر به دادن گواهی که ایشان همسر بنده میباشند نمیکند و خانم با اینکه در نکاح من هست قصد ازدواج دائم دارد.من فقط با گوشی عکس تمام صفحات عقدنامه را گرفتم.من همسرم را دوست دارم و کلی خرجش کردم نمیخواهم جدا بشوم.در صورت امکان راهنمایی کنید.باتشکر

مشاوره حقوقی الزام به تمکین
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست الزام به تمکین دهید...

دادخواست تمکین بدهید ...

با سلام به دفتر خدمات قضایی مراجعه و دادخواست الزام به تمکین دهید

سلام و عرض ادب
دادخواست را نگارش و جهت ثبت در سامانه به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کنید

با درود از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست الزام به تمکین بدهید

سلام دادخواست الزام به تمکین دهید ،

با سلام و ارادت ،دادخواست الزام به تمکین دهید.دادگاه از دفترخانه مربوطه استعلام خواهد نمود...