میگه اگر به حکم اعتراض نکنین یک چهارم حکم بخشیده میشه؛ آیا حرفش درسته؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۵۴۹ #73236310

سلام
برای من و ۸ نفر دیگه به جرم اخلال در نظم عمومی قاضی حکم ۶ ماه حبس و ۳۰ ضربه شلاق صادر کرده
امروز رفتم پیش قاضی میگه اگر به حکم اعتراض نکنین یک چهارم حکم بخشیده میشه،نامه زندان بهتون میدم میرید زندان مهر میزنید و بر میگردید و چون کمتر از ۶ ماهه زندانتون زندان نمیرید و سابقه براتون نمیش
آیا حرفش درسته؟

مشاوره حقوقی کیفری
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون در صورت تسلیم به رای یک چهارم مجازات تخفیف داده خواهد شد

بله درسته اگر دادستان از دادنامه صادره تجدیدنظرخواهی نکند شما میتوانید به شعبه مراجعه کرده وبا اسقاط حق تجدیدنظر خواهی تقاضای تخفیف مجازات بخواهید

با سلام
اگر در فرجه قانونی به رای صادره معترض نباشید و تسلیم به رای شوید دادگاه یک چهارم از مجازات تعیین شده را کسر خواهد نمود

سلام
بله در صورت عدم تجدیدنظرخواهی تا یک چهارم دادگاه تخفیف درنظر می گیرد

سلام...در صورت عدم اعتراض و تسلیم رای دادگاه قاضی می تواند تا یک چهارم در مجازات شما تخفیف قائل شود ولی در نظر داشته باشید قاضی ملزم به تخفیف یک چهارم نیست.

با درود
این امکان وجود دارد، لکن شرایطی نیز دارد

باسلام
وقت بخیر
مطابق قانون آیین دادرسی کیفری؛ در صورتی که متهم حق تجدیدنظرخواهی خویش را ساقط نماید که به آن تسلیم به رای نیز می گویند؛ دادگاه می تواند تا یک چهارم رای را تخفیف دهد.
دقت فرمائید دادگاه می تواند 《تا یک چهارم》هم تخفیف بدهد و هم ندهد؛ لهذا باتوجه به این موضوع مبادرت به تصمیم گیری نمائید.
موفق باشید