تکلیف این قباله که افرادی که امضا کردن در قید حیات هست؛ چه میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۶ #73234626

سلام ببخشبد موقع عقد پدر زوج سند سه دانگ منزل مسکونی را به صورت قباله به من واگذار کرده اما الان فوت شدن و زوج اقدام به دریافت سند کامل از اداره ثبت نموده پس تکلیف این قباله که افرادی که امضا کردن در قید حیات هستن چه میشود. تشکر از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر موضوع در سند ازدواج قید شده باشد میتوانید از اداره ثبت تقاضای انتقال مورد تعهد را بنمایید ولی اگر به صورت عادی این تعهد داده شده باشد ابتدا باید در دادگاه تقاضای تنفیذ آن را به عمل آورده و سپس درخواست ایفای تعهد را به طرفیت وراث مطرح نمایید .

امضا شاهد تاثیری در اثر و بی اثر بودن عقدنامه ندارد شما قانونا مالک سه دانگ می‌باشید که با مراجعه به ثبت مربوطه و ارایه عقدنامه تقاضای سند نمایید .