اگه شکایت کنم بعد ایشون میتونه علیه من شکایت کنه و اعاده حیثیت کنه؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱,۰۳۹ #73234521

با سلام
من خونه باغ دارم و داخلش یه سگ خاص نگه می داشتم تو دیوار اگهی برای سگ با تژاد خوب درخواست کردم برای جفت گیریشون، یک نفر اومد ولی سگش رو تو باغ من گذاشت یک مدتی که پیش هم باشن، منم بهش کلید در حیاط رو دادم، بعد یک هفته دو تا سگا رو دزدیدن، حالا بعد چند ماه من سگ این اقا رو دست خودش دیدم و اونم گفت من از تو دیوار سگ م رو پیدا کردم و از یارو پس گرفتم ...
به نظر شما من از این اقا میتونم شکایت کنم و سگ م رو بگیرم چون مطمنم دست خودشه ..
مشهد هستم

مشاوره حقوقی سرقت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فارغ از اینکه مال مسروقه از لحاظ قانونی مالیت داشته یا نداشته است شما می توانید اقدام به تقدیم شکایت سرقت به دادسرای محل وقوع جرم نمایید.
به یاد داشته باشید که شکایت مزبور را علیه ناشناس طرح کنید و در شرح شکایت مطالب گفته شده خویش را اعلام نموده و ماوقع را آن طور که رخ داده بیان نمایید.
در روند تحقیقات به عنوان مثال در کلانتری یا آگاهی مربوطه از شما خواهند پرسید که آیا به کسی مظنون میباشید یا خیر. در پاسخ به این سوال هویت شخص مورد نظر را اعلام و معرفی نموده و دلایل ظن خود را مطرح کنید.

با سلام
اگر سگ شما دارای هویت باشد میتوانید شکایت خویش را مطرح نمائید تا از طریق پلیس آگاهی در راستای اجرای مقام قضایی برای کشف حقییقت اقداماتن لازم صورت پذیرد.

سلام
موضوع شکایت شما خلاف شرع است و موضوعیت و ضمانت اجرای خاصی در بر ندارد

سلام
بله شما میتوانید بر علیه ایشان طرح دعوا کنید !