ایا این دو زمین توی قانون متفاوت از هم هستن؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۷۳ #73214933

بسم الله الرحمن الرحیم
تعریف زمین دیم و زمین مزروعی از لحاظ قانونی میخواستم بدونم
یعنی میشود با یک برگه عادی که زمین دیم بخشی از زمین هبه شده زمین مزروعی همون زمین ها را فروخت؟

مشاوره حقوقی ملکی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام زمین دیم نوعی زمین زراعی محسوب میگردد، برای توضیح کامل لطفا سوال خود را دقیقتر بیان نمایید

زمین مزروعی به صورت باغ های بزرگی و وسیعی هستند که خاک مناسبی برای انجام کشت و کشاورزی دارند و دیم یکی از انواع بهره برداری از این زمین ها میباشد.

از لحاظ نوع کاربری، زمین دیم نیز از جمله املاک مزروعی تلقی می گردد.

زمین دیم بیانگر زمین زراعی است که فاقد تامین آب توسط چاه یا رودخانه است و فقط به شکل طبیعی از باران جهت آبیاری استفاده می شود پس می توان گفت اگر کاربری دیگه ای در سند نداشته باشد نوعی زمین زراعی محسوب می شود

با سلام ..معنای هردو کاملا متفاوت هست و حکم های خاص خودشون و‌دارن دوست گرامی

با درود؛
اساسا سئوال گنگ و نامفهوم می باشد، در صورت لزوم سئوال مطروحه را مجددا واضح و شفاف طرح کنید. تا پاسخ متناسب ارائه گردد..

سوال نامفهوم است و قبلا به شکل دیگری پرسیده شده و پاسخ مقتضی داده شده