تکلیف طلاهای قبل از عقد، بعد از طلاق چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۴۱ #73203314

سلام
شوهرم قبل از عقد نزدیک ۳۰ میلیون طلا برام خرید، فاکتور طلاها به اسم شوهرمه ولی فاکتورها پیش منه، الان عقد کردیم و زیر یه سقف نرفتیم و میخوایم از هم جدا بشیم.
طلاها به من تعلق میگیره یا شوهرم میتونه پس بگیره؟
ممنون از راهنماییتون

مشاوره حقوقی طلاق
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتواند این طلاها را مسترد نماید و شما میتوانید طلاها را بعنوان بخشی از مطالبه مهریه توقیف نمایید

بله طلا ها قابل استرداد است چنانچه نزد شما موجود باشد شما می توانید طلاها که به عنوان هبه به شما داده شده را تبدیل به مال دیگری نمایید مثلا آن را بفروشید یا به فرد دیگری ببخشید در این صورت قابل استرداد نیست

شوهر شما می تواند پس بگیرد و به هبه ی داده شده رجوع کند

اگر همسرتان بتواند امانت بودن طلاها را نزد شما با ادله قانونی ثابت کند می تواند استرداد کند.

سلام اگر وجود طلاها را در دست شما اثبات کند می تواند مسترد نماید .