در ازای مهریه پایین چه حق و حقوقی از همسرمون بگیریم؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۳۷۴ #73198658

سلام بنده قصد دارم مهریه ام ۲۰ سکه باشه بنظر شما در ازای این مهریه چه چیزی دریافت کنم اعم از حق و حقوق و بیمه و هرچیز اضافه ای که در ازای مهریه ی پایین باشه رو بگین ممنون میشم با توجه بر اینکه مهریه به عنوان ارث زن هم کارایی داره برای این مشکل چه راهه حلی دارین درکل در ازای مهریه پایین بهتره که چی بگیرم فعلا دانشجوام درامد هم ندارم فقط ازادی رو به بردگی ترجیح میدم میخوام به یه وکیل بگم برام بنویسه که بریم مجضریش کنیم

مشاوره حقوقی مهریه
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
میتوانید بابت آن وکالت در طلاق را بگیرید.

درود بر شما. شما میتونید هر حقی را برای خودتون با توافق ایجاد کنید .مثل حق انتخاب محل سکونت .حق اشتغال به شغل .حق تحصیل و...از همه مهمتر حق وکالت در طلاق و حق خروج از کشور

باسلام می توانید حق طلاق، حق حضانت فرزند، حق سکونت به اختیار زوجه ، حق ادامه تحصیل ، حق خروج ازکشور درصورت نیاز

با سلام وکالت در طلاق و حق تعیین مسکن .

سلام بهتر هست شما حق وکالت بلاعزل با توکیل در طلاق و حق اشتغال یا تحصیل را بگیرید

با سلام، آفرین بر بینش و تفکر شما، لذا مهریه را می توانید به اقسام گوناگون تنظیم نمایید، لکن گرفتن وکالت در اعمال حق طلاق بعلاوه مهریه کم پیشنهاد خوبی است، ویا اینکه مهریه بالا با آیت توضیح که بخشی از آن عندالاستطاعه بوده بعلاوه وکالت در حق طلاق نیز خوب بوده، موفق و موید

با درود..
قبل از هر گونه اظهارنظری در اینخصوص؛ توصیف و نگـرش به مبانی ازدواج با چنین دیدگاهی اصــولا صحیح نبــوده و جای بسی تاسف و شکفتی است که زندگی دو نفر در زید یک سقف را به آزادگی و بردگی تشبیه نمـودید..
در هر حال اخذ وکالت بلاعزل در طلاق و در اصطلاح عامیانه همان حق طلاق در واقع می تواند ضـامن نگــرش منفی شما باشـد..