اگر تعزیرات و پلیس قاچاق کالا به مکانی بروند و جنسی نباشد میتوانند جریمه کنند؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۰۸ #73182400

با سلام
در یک مکان را اجازه کرده و در آن مکان فعالیت صنعتی انجام میدادیم با مالک ان مکان بر سر عدم تهعد به مفاد قرارداد همانند تامین آب و امکانات بع مشکل خوردم و مکان را ترک کردیم روز بعد متوجه شدیم پلیس قاچاق کالا و ... به ان مکان هجوم برده و صاحب ملک ادعا کرده ما ماینر در آن مکان داشته ایم ولی هیچ چیزی یافت نشده و هیچ پلمپی صورت نگرفته حتی کسی هم احضار نشده ولی با پیگیری های مجدد صاحب ملک پرونده ای تشکیل شده و به تعزیرات رفته و عکس هایی هم ضمیمه پرونده گشته که به هیچ عنوان قابل استناد نیست آیا در چنین پرونده هایی که در صورت جلسه بیان شده جنسی کشف نشده و ... ولی پرونده به تعزیرات داده شده باید چکاری انجام داد که این پرونده بسته شود؟
واقعیتش در یک شهر کوچک است و آن فرد صاحب ملک با تمامی ارگان ها آشنایی و رفاقت دارد و متاسفانه از چنین اختلافی که بین ما به وجود امد نهایت اذیت و آزار را به ما منتقل کرده اند.

مشاوره حقوقی کیفری
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صرف ارائه عکس نمیتوانند شما را محکوم نمایند و ادعای مالک نیز رد میشود و شما میتوانید بدلیل ارائه گزارش خلاف واقع و تهمت و افترا و نشر اکاذیب از مالک شکایت نمایید .

اگر کالای قاچاقی نباشد و جرمی صورت نگرفته باشد .خیر

در صورت عدم کشف به صرف عکس غیر قابل استناد نمیتوانند شم را محکوم نمایند.