۳ دانگ ملکی که مهریه ام بوده چند سال بعد با وکالت فروش همسرم فروخته، چگونه مهریه ام را به اجرا بگذارم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۱۹ #73165423

ملکی که ۳ دانگش مهریه ام بوده چند سال بعد همسرم با وکالت فروش و قولنامه دستی میفروشد ولی هنوز ملک به نام همسرم هست آیا میتونم مهریه ام را اجرا بگذارم؟

مشاوره حقوقی مهریه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابل توقیف می باشد و میتوانید نسبت به توقیف آن اقدام نمایید

هرمالی که بنام‌همسر هست قابل توقیف است . اگر سه دانگ خارج ازشان همسر باشد قابل توقیف است

سلام
در صورتی که ملک به نام شما بوده است در آن سه دانگ، در این صورت فروش مال غیر صورت گرفته که می توانید خواهان ابطال آن شوید
در صورت پیگیری ایشان به :
حبس از یک تا هفت سال
پرداخت جزای نقدی معادل مالی که دریافت کرده است
بازگرداندن مال به صاحب آن
محکوم خواهند شد

میتوانید بهای فروش ملک را نسبت به سهم خود مطالبه کنید

سلام. خیر نمیتوانید. چون شخص سند عادی هم باشد بازهم مالک هستش.. بنابراین در صورت توقیف و اعتراض مالک رفع توقیف میشود

سلام، اگر شما ۳دانگ ملک را از بابت مهریه در مالکیت خود داشته ای تقاضای ابطال معامله فضولی شوهرت با شخص ثالث رو بده و اون معامله رو باطل کن