چه باید کرد که زمین متعلق به ایشان شود و دیگر وراث در اینده نتوانند ادعایی داشته باشند؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۳۷۴ #73158073

مادر بنده از تمامی وراث وکالت تام دارند و در اختیاراتشان این ذکر شده که امضاء و عمل ایشان نافذ و معتبر است بجای امضا و عمل موکلین.زمینی را میخواهیم به ایشان ببخشیم ولی بعضی از وراث در دسترس نیستند.چه باید کرد که زمین متعلق به ایشان شود و دیگر وراث در اینده نتوانند ادعایی داشته باشند؟ضمنا زمین مبایعه نامه دارد و متعلق به پدر بنده است که از دنیا رفته اند.

مشاوره حقوقی اسناد وکالت
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورت داشتن وکالت تام نیازی به حضور ایشان نیست

بادرود با موافقت و امضاء تمامی وراث میتوانید اقدام به انتقال رسمی زمین بنام مادر نمایید

با داشتن وکالت تام الاختیار مشکلی ایجاد نمی گردد.

در صورت داشتنن وکالت نیازی به حضورشان نخواهد بود

درود
درصورتی کلیه ورثه به وجه ملزمی کلیه حقوق انتقال و ثبت ملک را به مادرتون تنفیذ کردن نیاز به حضور مجدد نیست در غیر این موضوع حضور ورثه غائب تلزامی است

"با سلام"
در متن وکالت اگر قید شود انتقال به خود را نیز دارند وکالت صحیح است و کاری لازم نیست انجام دهند

چون مادر شما وکالت تام دارد میتواند اقدام به انتقال کند اما در مورد سند رسمی این مورد موضوعیت دارد در مورد سند عادی وراث باید امضا کنند