در صورت نداشتن توافق در قرارداد رایان سایپا برای میزان جریمه معوقه تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۱۳۱ #73145095

با سلام
از سال ۹۵ قسط معوقه از رایان سایپا دارم مبلغ تسویه حساب نهایی رو بیشتر از دو برابر تعیین کردن
دیروز در همین سایت کانون وکلا مطلب رو عنوان کردم کارشناسان گفتند باید دید قرارداد بین خریدار و رایان سایپا چه بوده
امروز قرارداد خرید رو در نمایندگی مطالعه کردم و کپی گرفتم
با وجود اینکه از داخل پرونده من درآوردند و مشخصات من در آن درج شده بود ولی زیر هیچ کدام از برگه ها در قسمت امضای خریدار امضای من وجود نداشت در حقیقت هیچ امضایی از من در پرونده وجود نداشت به غیر از کپی چکهایی که به رایان سایپا داده بودم
حتی در یک برگه یک امضای دیگر بود
راجب به نحوه محاسبه تاخیر و دیرکرد اقساط پرسیدم جواب مشخصی ندادند و گفتن این موضوع رو تهران محاسبه میکنه و فرمول خودشون رو دارند
میخواستم ببینم از نظر قانونی بدون توافق با خریدار در زمان عقد قرارداد میتونن هر مقداری که خودشون میخوان رو به عنوان جریمه لحاظ کنن
با توجه به اینکه هیچ بندی در قرارداد به این مورد اشاره ای نکرده .
در قرارداد سود وام اعطایی رو ۲۱ درصد عنوان کرده که ۱۲ میلیون وام در چهار چک چهارماهه در مجموع شده ۱۶ ماه و ۱۶ میلیون که چکهاش رو دادم و در اون حرفی نیست
هیچ کدوم از چکها پرداخت نشده و سر جمع از زمان خرید چهل ماه گذشته و از زمان آخرین چک ۲۴ ماه
یعنی برای ۲۴ ماه مبلغ ۱۶ میلیون اضافه شده به کل مبلغ چکها که با سودش ۱۶ میلیون بوده
اگر کار به دادگاه بکشه قاضی چقدر محاسبه میکنه؟
لطفا به صورت تفکیک شده راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
خسارت تاخیر تادیه چک ها قابل مطالبه است و اما خسارت نقدی قابل مطالبه نیست .

سلام فقط خسارت تاخیر تادیه چک ها قابل مطالبه است و خسارت نقدی رباست و قابل مطالبه نیست . هر چند نظر مخالف هم وجود دارد که خسارت را ربا نمی داند . اما شما به عدم امضای قرارداد استناد کنید .