احضاریه طی چه مدت به دست مشتکی عنه خواهد رسید؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۱,۴۹۷ #73099041

سلام خسته نباشید زمان رسیدن احضاریه به دست مزاحم تلفنی چقدره و ایا از طریق اسکرین شات واتس اپ امکان پذیر هست ؟ پس از شکایت از شماره چند روز طول میکشه که احضاریه به دست صاحب شماره برسه

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در مراجع قضایی زمان غیر قابل پیش بنی می باشد .

سلام و درود
بله
اما اگر واتس اپ رو دیلیت اکانت کرده باشن دیگه هیچ عنوان قابل پیگیری نمیباشد

اگر فرد سامانه ی ثنا داشته باشد همان روز به فرو ابلاغ میشود و اگر نداشته باشد حدود۲ روز زمان میبرد

با سلام.
با توجه به شرایط شکلی فعلی آئین دادرسی به محض ثبت شکایت و ابلاغ الکترونیک از سوی شعبه به وسیله سامانه ثنا به اطلاع مشتکی عنه خواهد رسید

بسمه تعالی : در قانون دو نوع ابلاغیه در دو زمان متفاوت پیش بینی شده :۱- الکترونیکی ( همزمان با صدور ابلاغ در سامانه الکترونیکی ابلاغ شونده قرار میگیرد و به محض باز کردن آن توسط شخص ابلاغ واقعی محسوب میگردد زیرا بجز شخص کسی قادر به باز کردن آن نیست با توجه به رمز پردازی آن۲- از طریق ظابطین دادگستری یا (اداره پست که در فرایند جدید آمده ماده ۱۷۶ ق.آ.د.ک) حدااکثر ظرف دو روز و شرط صحت ابلاغ ، ابلاغ واقعی ست یعنی خود طرف دعوی رسید کند . ابلاغ قانونی هم داریم که بدست افراد و نزدیکان یاهمسایگان داده میشود و رسید آن را شخص ثالثی امضا مینماید .. که شزح بسیاری دارد و از حوصله خارج . لذا پاسخ شما بزرگوار اطز طریق سامانه الکترونیکی .( فوری همزمان با صدور ابلاغیه. دوم ظزف دو روز توسط ضابط .

با سلام؛
در صورت داشتن ثنا همان روز ابلاغیه به دست دو طرف دعوی میرسد .

اگر سامانه ابلاغ داشته باشد همان روز ابلاغ میشود اگر نداشته باشد حدود یکماه زمان میبرد .