اعلام جرم زنا چه پیامدی دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۲۸ #73079372

سلام
من چند وقتی هست که فهمیده ام همسایه ام‌ جرم زنا را با چند نفر انجام داده است . روزی به خانه آنها رفتم و وقتی حواس اون نبود خانه او را گشتم تا چیزی پیدا کنم و متوجه شدم که او از همه رابطه هایش فیلم گرفته است . اگر با این فیلم ها اعلام جرم او را انجام دهم ( شکایت که نمی توانم بکنم ) پلیس رسیدگی می‌کند ؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .اثبات جرم زنا واجرای مجازات حد مستلزم ارایه دلیل محکمه پسند وشهادت ۴شاهد عادل می باشد فیلم جز امارات وقراین هستند که می توانند استناد شود اما چون دررابطه با جرم اعمال منافی عفت وزنا تجسس وتحقیق از شرع اکیدا ممنوع شده لذا قضات دررویه پیگیری نمی کنند.

با سلام
پیگیری نمیشود

سلام
اگرچه کارایشان مشمئز کننده ست وبسیار زشت ولی دوست عزیز اثبات این جرم کاراسانی نیست وبنظرم با دادن چند فیلم وعکس این رابطه اثبات نمیشود اگرچه بعنوان قرینه مورد استفاده قرار می گیرد وقاعدتا این جرم باید توسط شخص متضرر اعلام شود نه شما

با درود پیگیری نمی‌شود.

خیر پیگیری نمیشود و پیامد قانونی نیز برای شما بهمراه دارد .

با سلام تحصیل دلیل از طریق نامشروع بحث گسترده ای در اثبات جرایم دارد. فارغ از این مساله که فیلم اثبات کننده جرم زنا می باشد یا خیر و آیا قضات آن را به عنوان دلیل قبول می کنند یاخیر باید اعلام شود اصولا مدارک باید از طریق قانونی بدست آید. زمانی که شما مجوزی برای بازرسی نداشته اید پیدا کردن مدرک در هاله از ابهام است.حتی در قانون به صراحت گزارش ضابط قضایی را زمانی که از طریق غیرقانونی بدست آمده باشد فاقد وجاهت می داند.
مضاف بر موارد فوق باید از کنکاش و تجسس در امور دیگران اکیدا پرهیز کرد
یا ایها الذین آمنوا اجتنبوا کثیرا من الظن ان بعض الظن اثم ۖ ولا تجسسوا
اعلام شما به مراجع قضایی بعید است علیه دیگران به نتیجه برسد ولی قطعا با توجه به اقرار ضمنی خود به ورود غیر قانونی مشکل ساز خواهد شد.

سلام
فیلم و عکس در دادگاه به هیچ عنوان قابل اثبات نمی باشد، خصوصا گناه زنا، که فقط به شهادت چهار مرد عادل قابل به سختی و با شرایط خاص قابل اثبات هست
بلکه اگر شما اقدام به فاش نمودن این موضوع نمایید، گناهکار و مجرم هستید