قاضی در جواب شکایت من گفته چون او را طلاق داده بودم نمیتونم ازش شکایت کنم؛ تکلیف چیست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۴۵۸ #73057146

سلام بنده همسرم رو طلاق دادم اما بعد طی پیگیری و وسادت های زیاد از سوی وی و خانواده‌اش و بدلی نگهداری از دخترم مجبور به عقد صیغه موقت شدم که پس از گذشت دو ماه و با نقشه قبلی و جاسازی مواد در ماشین من مرا به بازداشت موقت فرستادند و بعد از یک یک ماه با آزادی من به قید ضمانت دست به سرقت تمامی مدارک و خیلی چیزهای دیگر زده و اکنون متواری شدند حال قاضی در جواب شکایت من گفته چون او را طلاق داده بودم نمیتونم ازش شکایت کنم لطفا راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی سرقت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود پرسشگر محترم،
سرقت واقع نشده.
لیکن میتوانید تقاضای استرداد اموال را بنمایید.

شکایت ارتباطی به روابط زن و شوهری ندارد لذا می توانید دادخواست استرداد اموال و مدارک را مطرح کنید

با سلام
بدوا موضوعات را تفکیک نمائید تا بتوانیم پاسخ دهیم:
شکایت مبنی بر سرقت اموال و اسناد
دادخواست استرداد اموال و اسناد
موضوعات مربوط به خانواده: الزام به تمکین و ...

مقوله طلاق کاملا متفاوت از بحث شکایت سرقت و غیره می باشد

طلاق گرفتن و شکایت ارتباطی ب هم ندارند سرقت از منزل مشترک توسط زوجین معمولا پذیرفته نمیشود لیکن میتوانید طی تنظیم دادخواستی بطرفیت ایشان استرداد مدارک خود را بخواهید در خصوص ادعای شما پیرامون جاسازی مواد مخدر هم باید دلیل و مدرک ارائه دهید شهادت شهود هم موثر هست

علت عدم پذیرش شکایت سرقت، قاعدتا این است که متهم همسر شما بوده، نه این که طلاق گرفته است.

این ربطی به طلاق ندارد ایشان تا زمانی که در منزل شما بوده مرتکب سرقت شده و سارق محسوب میشود
در دادگاه شکواییه تنظیم کرده از او به خاطر این جرم شکایت کنید و سپس در دادگاه حقوقی درخواست طلاق را مطرح کنید و اگر مدارک خواستن به شکایت کیفری خود اشاره کرده و آنرا استرداد کنید.