تقسیم پول دیه چطور است؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۷۲ #73041768

باسلام. برادر یکی از اقوام وا فوت شدن حالا دادگاه دیه براش بریده. حالا خواستم بدونم نحوه واریز و تقسیم دیه بین خواهر برادراش چطوره. به حساب یکی از اعضا خانواده میاد مثل برادر
بزرگتر. یا اینکه هرکس سهم خودش رو دادگاه جداگانه واسش میریزه. بعد پدر مادر هم ندارن برادرشون هم مجرد بوده

مشاوره حقوقی دیه
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به میزان سهم الارث پرداخت خواهد شد.

با درود مطابق با انحصار وراثت سهم هر یک به حساب ایشان واریز می گردد

با سلام ،میزان پرداخت دیه بر اساس سهم الارث تعیین شده در گواهی انحصار وراثت می باشد و دیه بصورت جداگانه برای هر یک از وراث واریز خواهد شد

مطابق با انحصار وراثت سهم هر یک به حساب ایشان واریز می گردد

به میزان سهم الارث و بر اساس قانون ارث پرداخت خواهد شد.

سلام وقت بخیر
پس از انحصار وراثت، سهم هریک به میزان سهم الارث پرداخت خواهد شد.

با سلام و احترام بعداز انحصار وراثت سهم هریک واریز خواهد شد