قبل از عقد حق طلاق را در صورت بخشش مهریه در کاغذ عادی نوشته ایم حالا زنم از حق طلاقش با درخواست مهریه اقدام کرده می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۱۱ #73023378

قبل عقد ازدواج در سند رسمی زنم حق طلاق و کار و حضانت بچه ازم خواست و من هم گفتم شروطی دارم و بهتر است روی کاغذی بنویسیم تا بعد مشکل ساز نشود، مثلا اینکه من بعد از ازدواج رسمی به ایشان حق طلاق بدهم ولی اگر از حق طلاق استفاده کرد مهریه ساقط شود و حق طلب مهریه ندارد. هر دو امضا کردیم و اثر انگشت زدیم ، به ثبت اسناد رفتیم و گفتیم حق طلاق و انها هم دادند و امضا کردیم، اکنون بعد از چند سال ایشان از حق طلاق خود استفاده کرده و در ان بذل با طلب مهریه به اختیار زن گذاشته شده، ایا اگر زنم طلب مهریه کند،خلاف شرط عمل نموده و بنده میتوانم از ایشان شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی طلاق
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بخشش مهریه درکاغذ عادی قبل ازعقد بوده ، حق طلاق بعداز عقد بوده .یعنی حق طلاق موخر است ودرحق طلاق بخشش مهریه لحاظ نشده .لذا اگر زوجه طلب مهریه کند خلاف شرط عمل نکرده

با سلام ووقت بخیر
اگروکالت درطلاقتون با بخشیدن مهریه به ایشون باشدکه مهریه قابل پیگیری نیست و اگربذل یا دریافت مهریه به اختیار ایشون گذاشته شده است میتواند مهریه را دریافت کند ولی برای اقدام به طلاق از طریق وکالت درطلاق که نوع طلاق خلع بائن می باشد باید مقداری ازمهریه راببخشد.حال یک سکه یا بیشتر .